Westermarkt

Westermarkt

De pot van de Oranje Loper is leeg, een nieuw ontwerp is in de maak. Miljoenen is besteed aan noodbruggen en vele bomen zijn onnodig gekapt en verplant.

In het onlangs gevoerde gesprek over de Westermarkt ijverden wij voor boombehoud, behoud van het vrij liggende fietspad en voor behoud van de tweebaans deel van de Keizersgracht naast de taxi standplaats.

Tijdens de schouw met de gebiedsmanager en verkeersdeskundige waren zij verbaasd over hoeveel weggebruikers tegen het verkeer inrijden, waaronder hun eigen collega’s van vuilnisophaal en de politie.

One response to “Westermarkt”

  1. Kevin Polder schreef:

    Een soortgelijke situatie mbt overtreding van de verkeers- en rijrichtingregels en overtreding/sabotage door politie en brandweer hebben we net ondervonden na de introductie van het palenplan. Opmerkelijk is dat de de gebiedsmanager en verkeersdeskundige verbaasd waren over de situatie, blijkbaar zijn ze niet woonachtig of anderszins op straat aanwezig in Amsterdam. Wellicht moeten we onthullen dat toezicht en handhaving in Amsterdam niet van toepassing zijn (dit schijnt bij de toeristen wel bekend te zijn).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *